Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Минулого року соціальні служби у Львові проінспектували 650 сімей

У Львові сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, допомагають працівники центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. За минулий рік соціальні працівники центру відвідали та проінспектували 650 сімей, з них 430 сімей, у яких виховують 909 дітей, занесено до банку даних.
Працівники центру здійснюють нагляд за вихованням дітей в сім’ях, попереджують насильство та допомагають вийти з кризової ситуації. Зокрема вищезгаданим сім’ям надали 4037 індивідуальних послуг, з них 436 – юридичних. Постійним соціальним супроводом охоплено 39 сімей та 9 осіб. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської мерії.
Також центр проводить тренінги під час зустрічей з молоддю у школах, гімназіях, ліцеях, вищих професійних училищах, школах-інтернатах, виправних колоніях та в інших установах. Відтак, за минулий рік було проведено 158 тренінгів на актуальні соціальні теми. Для дітей та молоді з особливими потребами, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, організовано та проведено за кошти з міського бюджету, а також за спонсорські кошти 54 заходи.
Зазначимо, що цими днями працівники центру проводять тренінги щодо протидії наркоманії у виправній колонії для засуджених.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ