Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Минулого тижня у Львові було продано п’ять земельних ділянок загальною вартістю 2,2 млн грн

За минулий тиждень у Львові було продано п’ять земельних ділянок під приватизованими об’єктами нерухомості – повідомили „Гал-іnfо” в прес-службі ЛМР з посиланням на управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради. Загальна вартість п’ятьох ділянок становить 2 млн 203 тис. грн.
 Серед земельних ділянок – земельна ділянка площею 637 м кв. на вул. Антоновича, 36-а продана ЗАТ «Дальта». ПП «Оліпмекс» придбало земельну ділянку на вул. Городоцькій, 242 площею 1411 м. кв. Укладено договір купівлі-продажу із ТзОВ «САФО” на купівлю земельної ділянки на вул. Антоновича, 140 площею 837 м кв. ТзОВ «Серкон» продано земельну ділянку на вул. Ялівця, 1 площею  91 м кв. ТзОВ «Харчпром-Сервіс» продано ділянку на вул. Липинського, 26 площею  4 559 м. кв. Від продажу землі протягом минулого тижня до міського тижня надійшло 27 тис. грн.
 Відділ укладання договорів та сервітутного землекористування уклав 8 договорів оренди земельних ділянок на суму 303 тис. 199, 79 грн. Про земельний сервітут укладено 7 договорів на суму 8 475,74 грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ