Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Минулого тижня у Львові захворіло 4,7 тис. дітей

За останній тиждень у Львові захворіло 8 715 осіб, з них 4 704 – діти. Так від 6 до 12 грудня захворіло 908 дітей, віком до 2 років, 1 669 – віком від 3 до 6 років і ще 2 127 – віком до 14 років. Госпіталізовано 44 дитини. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на міське управління охорони здоров’я.

«Порівняно з тижнем від 29 листопада до 5 грудня, минулого тижня захворіло на 255 осіб більше. Епідпоріг нині становить 98, тоді як інтенсивний показник - 115,5. Тому наразі СЕС продовжуватиме щоденний моніторинг ситуації із захворюваністю у місті та подаватиме її нам. І вже відповідно до цих даних ми зможемо побачити тенденцію до зменшення чи стабілізації рівня захворюваності. Водночас слід наголосити, що нині є дуже важливо дотримуватись елементарних попереджувальних заходів», - сказав керівник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Нагадаємо, від 9 грудня для запобігання поширенню захворюваності у львівських школах було запроваджено обмежувальні заходи та призупинено навчання. Видано відповідне розпорядження міського голови, яке базується на рішенні міської комісії техногенної та екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Триватиме карантин до особливого розпорядження міського голови.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ