Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Минулого тижня зменшилась кількість самовільно встановлених кіосків і випадків стихійнох торгівлі

Минулого  тижня  районні комісій, які були створені для  впорядкування самовільно встановлених малих архітектурних форм, несанкціонованої торгівлі та незаконно встановлених об’єктів грального бізнесу провели рейд в Галицькому, Сихівському, Франківському, Залізничному, Личаківському і Шевченківському районах.
В результаті провенденої роботи в Галицькому районі демонтовано три самовільно встановлені кіоски на вул.Ів.Франка, 66. Окрім того, робоча група провела роботу з підготовки демонтажа автоматів для реалізації газованої води, які встановлено на тротуарі біля будинків на пр.Свободи, 38 та 40, пл.Ринок, 21, вул.Городоцькій, 7, вул.Ів.Франка, 77 (направлено листи у відповідні інстанції про відключення від електромережі та постачання води).
Разом із представниками Галицького РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області та СЕС Галицького району з метою виявлення та ліквідації самовільно встановлених малих архітектурних форм:
Працівники відповідних служб очистили територію, прилеглу до ринку “Добробут” на пл.Осмомисла від стихійної несанкціонованої торгівлі; На розі пр.Чорновола – вул.Городоцької ліквідовано недозволену торгівлю фруктами, окулярами, галантерейними виробами. На вимогу реалізатори припинили торгівлю, звільнили вулицю від товару та яток; На пр.Свободи демонтовано ятку з косметикою, два стенди “Преса”, припинена торгівля окулярами. Працівники міліції вилучили товар, а підприємця доставили в опорний пункт для складання протоколу.
Припинена торгівля біжутерією на пл. Галицькій. На вимогу власник добровільно демонтував самовільно розміщений літній майданчик на вул.Братів Рогатинців. На пр.Свободи припинено стихійну торгівлю косметикою, галантерейними виробами, окулярами, насінням. На вул.Городоцькій,2 демонтовано стенд з аксесуарами для мобільних телефонів, на вул.Шпитальній,1 демонтовано шатро “Шаурма”. На вул.Підвальній виявлено самовільно розміщений літній майданчик біля бару ТзОВ “ПІККО-67”. Власника попереджено про негайний демонтах самовільно облаштованого літнього майданчика.
У Залізничному районі, за цей час  винесено 21 постанову про порушення вимог протипожежної безпеки. Санітарно-епідеміологічна станція виявила порушення на 7 об’єктах. Служба оштрафувала трьох підприємців і  винесла п’ять постанов про закриття. Двох підприємців викликано для надання пояснень, шість підриємців притягнуто до адміністративної відповідальності. Складено 21 протокол про порушення правил благоустрою. Під час перевірки комісія демонтувала п’ять об’єктів: три кіоски, одну стаціонарну ятку, 1 сітку-контейнер.
РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області проведено 10 рейдів із ліквідації стихійної торгівлі. 12 осіб притягнено до адміністративної відповідальності.
У Франківському районі, було проведено чотири рейди і перевірено 60 об’єктів; видано 28 попереджень; складено 2 протоколи. В цьому районі  демонтували  4 несанкціонованих об’єкти. Зокрема, стаціонарні ятки на вул. Горбачевського, 17, Горбачевського, 23, перехрестя вул. Залізняка-Коновальця та кіоск на вул. Стрийській.
Окрім того, з 16 до 22 червня 2006 року, підготовлено 3 проекти розпоряджень районної адміністрації про примусовий демонтаж 37 стаціонарних яток та кіосків.
Комісія Личаківського району за останній тиждень демонтувала три кіоски на вул. Пасічній, 59, Пасічній - Китайській, Зеленій – Дж.Вашингтона. також Личаківським РВ МВСУ щоденно проводяться заходи щодо ліквідації стихійної вуличної торгівлі.
 У Сихівському районі за минулий тиждень здійснено три спільні рейдові перевірки за участю районного архітектора, районного землевпорядника, представників ДПІ у Галицькому районі, Сихівського РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області СЄС Сихівського району, Сихівського РВ ГУМНС у Львівській області та районної адміністрації.
Працівники районної СЕС провели обстеження літніх майданчиків в ПП „Ретро” на вул. Стрийській, 109 і винесли тимчасову заборону їх функціонування. Окрім того, здійснено демонтаж 2 малих архітектурних форм.
В Шевченківському районі демонтовано 11 малих архітектурних форм на вул. Шевченка, 360-362, 3 кіоски та 6 стаціонарних яток. Також спеціальною комісією проведено 2 рейди з ліквідації стихійної торгівлі та складено 1 протокол.
Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ