Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Минулими вихідними прикордонники ЗРУ затримали групи нелегалів з Чечні та Молдови

7 жовтня прикордонний наряд застави «Павлово» Чопського загону затримав за 300 метрів від лінії кордону при спробі незаконного перетину шестеро громадян Російської Федерації (Чечня). У трьох чоловіків та трьох жінок при собі були лише внутрішні паспорти та свідоцтва про народження.

А 8 жовтня на ділянці застави «Гута» Чопського загону були затримані четверо громадян Молдови. Обставини затримання вказують на спробу незаконного перетину кордону, будь-які документи у порушників відсутні.
8 жовтня у пункті пропуску «Шегині» затримано громадянина Російської Федерації (Чечня) за спробу перетину кордону за чужими документами. До паспортного контролю порушник надав закордонний паспорт громадянина України, де була вклеєна його фотокартка. Про це „Гал-іnfо” повідомила Тетяна Герасимчук, прес-секретар Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.
Нагадаємо, за 9 місяців 2006 року підрозділи охорони державного кордону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України затримали за незаконний перетин кордону 3582 особи, з них  нелегальних мігрантів – 3135 осіб.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ