Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирон Колодко пропонує їздити на велосипедах

Найбільшою проблемою нашого міста  кандидат на посаду міського голови Львова Мирон Колодко вважає автотранспорт і забруднення ним атмосфери.
За його словами, в разі, якщо він стане міським головою, то присвятить багато часу розвитку електротранспортної мережі у Львові. „Це значно простіший і доступніший вид транспорту, ніж ті душогубки, які сьогодні бігають містом”, — заявив він. Кандидат також зазначив, що, вирішивши проблему із транспортом, частково розв’яже проблему із корупцією в місті, адже „у Львові серйозні люди „кришують” маршрутні таксі”.
Іншим альтернативним видом транспорту, який пропонує Мирон Колодко, є велосипед. І хоча він визнає, що у Львові на ньому їздити доволі тяжко через брудні вулиці та низьку культуру водіїв авто, проте вважає Львів достатньо європейським містом для цього виду транспорту. Окрім того, він обіцяє в разі потреби самому пересісти на велосипед. Наразі, за словами Мирона Колодка,  він їздить на „Таврії новій”, а інколи на трамваях, оскільки велосипед зламався.
Цікаво, що, розв’язуючи транспортну проблему, Мирон Колодко не планує ремонтувати дороги. На його думку, саме на цій статті витрат міського бюджету можна зекономити, а кошти витратити на більш корисні для суспільства програми, наприклад,  для встановлення смітників.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ