Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мирослав Хом’як нагородить команду «Копа» - переможця міжнародного турніру серед дітей під опікою

У п’ятницю, 5 жовтня, президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як нагородить футзальну команду «Копа», якою опікується місія «Центр Опіки Сиріт» ЛА УГКЦ. До складу команди входять різного статусу діти, в тому числі діти-сироти, діти з багатодітних сімей та діти з шкіл-інтернатів Львівщини.

Команда юних футболістів з Львівщини влітку стала переможцем престижного міжнародного турніру у Варшаві, залишивши позаду себе інші 27 команд-учасниць. Змагання відбувалися за правилами футзалу на відкритих майданчиках.

Урочиста церемонія нагородження львівської команди «Копа» відбудеться в 11:00 у ресторані «Park. Art of Rest» (вул. Віторського, 43а).

«Дуже приємно, що наші хлопці завтра будуть нагороджені цінними подарунками, - каже голова центру опіки сиріт Львівської архієпархії УГКЦ отець Роман Прокопець. – Вони справді заслужили на серйозну увагу, адже зуміли перемогти на масштабному турнірі у Варшаві, який сміливо можна прирівняти до чемпіонату світу серед дітей, що перебувають під опікою. Наші хлопці зуміли обійти інші 27 збірних, які також брали участь у турнірі. Наступного року ми знову братимемо участь у цьому турнірі, а тому майбутня відзнака для хлопців буде чудовим стимулом себе показати у наступних змаганнях».  

Склад команди Львівщини на турнірі 6th WORLD CUP OF CHILDREN FROM CARE HOMES (Світовий кубок)

  1. Цар Максим
  2. Мудрий Максим
  3. Матусевич Володимир
  4. Дяків Остап-Михайло
  5. Данилович Олег
  6. Джебженяк Олександр
  7. Хома Володимир
  8. Волоський Роман
  9. Брик Роман
  10. Червінка Віталій
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ