Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник не має спільної з БЮТ думки щодо проведення позачергової сесії ЛОР — Іван Денькович

Голова ЛОР, представник блоку «Наша Україна» Мирослав Сеник не поділяє думку депутатів фракції БЮТ у ЛОР щодо проведення позачергового сесійного засідання з приводу політичної ситуації в України щодо формування коаліції у ВРУ. Так вважає заступник голови ЛОР, представник БЮТ Іван Денькович. «Мирослав Сеник не блокує проведення сесії, однак і не має з нами спільної думки, — сказав Іван Денькович «Гал-info». — Наші погляди поки що різні, проте рішення Президії  має все вирішити».
 Як розповів у коментарі «Гал-info» член фракції БЮТ у ЛОР Остап Федоришин, у стінах ЛОР ходить така чутка, начебто «Наша Україна» дала вказівку головам обласних рад не проводити сесії у зв’язку з політичною ситуацією в Україні до закінчення переговорів про формування коаліції у ВРУ. За його словами, це може бути однією із причин, чому Мирослав Сеник не має спільної думки з БЮТ щодо проведення позачергового сесійного засідання.  За словами Івана Деньковича, щодо проведення позачергової сесії фракцію БЮТ підтримують депутати від ВО «Свобода» та частина депутатів УНП. Засідання Президії ЛОР відбудеться сьогодні, 19 червня, об 11 годині.
«То є бздури, зараз відбудеться Президія, яка скликана по зверненню БЮТу. Краще не говорити про чутки, а оперувати фактами. Якщо ми будемо оперувати чутками, то будемо не обласною радою, а чимось іншим», — так прокоментував цю заяву Микола Горинь.
Нагадаємо, минулого тижня фракція БЮТ у ЛОР ініціювала проведення позачергової сесії ЛОР, на якій мали б розглядати проект заяви щодо формування більшості у Верховній Раді.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ