Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник негативно оцінює політичну ситуацію в облраді

Негативно політичну ситуацію у Львівській обласній раді оцінює голова ЛОР Мирослав Сеник. Про це він заявив у коментарі „Гал-іnfо”: „Я розумію, що однозначно треба було шукати компроміс між сходом і заходом, але щоб його знайти, треба шукати компроміс на пост прем’єра. Крім цього, якщо створюється коаліція, то поступки мають бути з обидвох сторін, для мене ще не до кінця зрозуміла форма входження «НУ» в коаліцію з ПР. Дуже важливо, скільки депутатів з „НУ” увійдуть у цю коаліцію, чи приєднається до неї БЮТ. Зараз можна наробити багато неправильних оцінок, тому треба почекати, що з того вийде”, – говорить Мирослав Сеник.
Однак, як переконаний голова ЛОР, те, що відбулося в Україні, це однозначно відхід від гасел Майдану: „Роман Безсмертний заявив, що „НУ” такими діями виконує гасла Майдану, однак це була лише добра міна при поганій грі. На мій погляд, були інші варіанти розгляду подій. Вже майже готовою був Указ про розпуск Верховної Ради, не знаю, чому Президент його не підписав”, -  говорить Сеник.
Він наразі не береться прогнозувати, як зміниться розстановка сил в ЛОР, якщо прем’єром стане Янукович. «Було багато заяв про те, що в ЛОР створюють фракцію ПР. Я не хочу зараз кидати тінь на будь-кого з депутатів, я хочу побачити, хто там буде. Єдине, що можу сказати із 100% упевненістю, що мене там не буде однозначно», — наголосив голова ЛОР.
«За законом ПР не може створити своєї фракції в ЛОР, оскільки вона не пройшла до неї, може лише бути створена група симпатиків цієї партії, чи це щось міняє? Це міняє дуже багато, адже голова депутатської групи не входить у Президію ЛОР», - зазначив він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ