Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник привітав футбольний клуб „Карпати” з виходом у Вищу лігу

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник привітав почесного президента ФК "Карпати" Петра Димінського та футболістів клубу із переможним поверненням команди у Вищу лігу – повідомили в прес-службі обласної ради.
„Останні перемоги на футбольних полях України засвідчили, що львівські "Карпати" виправдовують надії своїх вболівальників, - зазначається у вітанні голови обласної ради. Повернення у вищу футбольну лігу розкриває перед командою нові перспективи. Ми віримо, що футболісти „Карпат” здобуватимуть усе нові і нові перемоги, демонструючи сучасний, видовищний, динамічний футбол. Зі свого боку обласна рада зробить усе можливе для того, аби ФК "Карпати" став по-справжньому народною командою і відчував постійну допомогу та підтримку місцевої влади”.
Нагадаємо, 16 червня 2006 року у матчі 33-го туру чемпіонату України у першій лізі «Карпати» здобули виїзну перемогу 0:1 над другою командою донецького «Шахтаря» і достроково забронювали собі місце у найелітнішому українському футбольному дивізіоні сезону 2006-2007 рр.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ