Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник привітав львів’ян з ювілеєм міста

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник привітав львів’ян з нагоди 750-річчя Львова. У привітанні він зазначив:
„Дорогі львів'яни! У ці дні місто Лева приймає вітання з нагоди свого 750-річчя. Львів давно і назавжди став не лише архітектурною перлиною України, а й її духовною твердинею. Він дарував і дарує світові непересічні особистості, демонструє відданість національним ідеям та багатство культурних надбань. В усі часи львів’яни завжди першим відчували відповідальність перед державою, виявляли свій патріотизм, відстоювали національні та загальнолюдські цінності. Ми пишаємося здобутками минулих поколінь.
Але на нас, сучасних мешканцях древнього міста, лежить величезна відповідальність. Ми маємо не лише зберегти історію, традиції, багатство історичних пам’яток, а й дати Львову гідне майбутнє, відроджуючи його економічний потенціал, дбаючи і про те, аби місто примножувало культурні, наукові надбання, залишаючись духовною столицею України. 
У ці святкові дні від імені обласної ради вітаю усіх львів’ян із 750-річчям Львова. Нехай щастя та радість назавжди оселяться у ваших домівках. З Днем народження, Львове!”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ