Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник радиться з головами фракцій облради з проблемних питань, які розглядатимуться на наступній сесії облради

Мирослав Сеник радиться з головами фракцій облради з проблемних питань, які розглядатимуться на наступній сесії ЛОР, що відбудеться 22 червня. Так, сьогодні, 13 червня, голова Львівської облради провів зустріч з головою фракції УНП в ЛОР Олексою Гудимою. Як повідомив «Гал-info» Олекса Гудима, з Мирославом Сеником він говорив про формування спеціальної депутатської комісії, яка вивчатиме проблеми ВАТ «Львівсільмаш», про конфлікт навколо приміщення Костелу Св. Магдалини, про розгляд протесту прокурора щодо обрання трьох заступників голови ЛОР, про ситуацію навколо приватизації львівського іподрому, а також про звіт депкомісії, яка вивчала роботу звільнених голів РДА. Олекса Гудима підсумками зустрічі з Мирославом Сеником залишився повністю задоволеним.
«Це не була розмова на чиєсь запрошення, в голови облради заплановані зустрічі зі всіма головами фракцій. Мирослав Петрович просто зі мною радився і жодним чином не намагався якось на мене тиснути, власне, на мене особливо і не потиснеш. Тим більше, що із багатьох питань Сеник ще й сам не має сформованої остаточної думки», — зазначив Олекса Гудима.
Як переконаний голова фракції УНП в обласній раді, було б дуже корисно, якби Мирослав Сеник проводив зустрічі з головами фракцій ЛОР перед кожною сесією обласної ради.
Як повідомляє прес-служба облради, до початку роботи сесії Мирослав Сеник хотів би зустрітися із депутатами з усіх фракцій в облраді, аби почути їхню точку зору щодо запропонованого порядку денного та підготовлених проектів ухвал.
На думку голови облради, найважливіше для чергової сесії - ухвалити новий регламент роботи ради. Це полегшить розгляд значно складніших питань.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ