Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник рекомендуватиме голові ЛОДА врахувати зауваження, що прозвучали під час сесії облради

Депутатам не вдалося дійти єдиного рішення щодо подальшої роботи сесії. Єдиним правильним рішенням, на думку Мирослава Сеника, може стати рекомендація голові Львівської ОДА врахувати зауваження, які прозвучали під час сесії у подальшій роботі, однак на міжфракційній нараді, яка відбувалась за закритими дверима, опозиційні фракції наполягали на тому, щоб голова ЛОДА відкликав свої подання на звільнення. Відповідно голова ЛОДА відмовився це зробити і депутати тепер проводять наради пофракційно.
 Також Мирослав Сеник зазначив, що таке рішення Петра Олійника є цілком логічним, оскільки нелогічно робити подання, а потім їх відкликати, а тим більше після виступів голів РДА та слів, які прозвучали на адресу Петра Олійника, жоден керівник не зміг би працювати з такими підлеглими. Відповідаючи на питання про можливе порушення питання про висловлення недовіри голові ЛОДА Мирослав Сеник зазначив, що це може зробити будь-яка фракція, однак зараз ситуація така, що це питання не пройде.
Нагадаємо, сьогодні, 29 травня, відбулося засідання позачергової сесії ЛОР, на котрому було розглянуто соціально-політичну ситуаіцію в області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ