Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник розподілив обов’язки між своїми заступниками

Мирослав Сеник розподілив обов’язки між своїми заступниками – повідомив «Гал-info» голова Львівської обласної ради. Так, за його словами, заступники голови ЛОР отримали обов’язки за двома напрямками — територіальним, а також за напрямком роботи комісій, які вони курують. Як розповів Мирослав Сеник, всі райони Львівської області були розділені на три частини в алфавітному порядку і кожен заступник отримав однакову кількість районів. На сьогодні вже складено графік прийому заступниками голови облради мешканцями районів, які вони курують.
Зокрема, один тиждень заступники прийматимуть громадян у Львові, а ще один тиждень їздитимуть по районах і за одну поїздку об’їжджатимуть два підзвітних їм райони. Щодо розподілу обов’язків голів за комісіями, то, як розповів Мирослав Сеник, представник Блоку Юлії Тимошенко куруватиме комісії, які очолюють члени «Нашої України», «нашоукраїнець» Микола Горинь займатиметься комісіями, які очолюють члени БЮТ, а представник «Пори» Левко Захарчишин опікуватиметься всіма іншими комісіями. Згідно з розподілом обов’язків між заступниками, вони займатимуться тими ж питаннями, що й комісії, які вони курують.
Нагадаємо, в обласній раді є 18 постійних депутатських комісій. За партійною приналежністю їх очолюють шість представників „Нашої України”, шість представників БЮТу, два – від „Пори”, два – від УНП, один голова комісії – від ВО „Свобода” та один – від ПППУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ