Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник та Павло Хобзей привітали випускників Львівського державного ліцею імені Героїв Крут із закінченням навчального року

Сьогодні, 30 травня, у Львівському державному ліцеї імені Героїв Крут відбулася урочиста лінійка, присвячена закінченню навчального року. На святі останнього дзвінка  були присутні голова обласної ради Мирослав Сеник, начальник обласного управління освіти і науки у Львівській області Павло Хобзей, начальник управління з виховної роботи Західного оперативного командування Віктор Омельченко, отець Степан Сус та інші.

У Державному ліцеї навчається 450 вихованців. Цьогоріч ліцей випускає майже 150 курсантів.Сьогодні із закінченням навчального року, а третьокурсників і з завершенням ліцею, прийшли привітати вчителі, працівники ліцею, друзі, батьки і родичі.  Вони побажали ліцеїстам успіхів і снаги до навчання.
Львівський державний військовий ліцей з посиленою військовою та фізичною підготовкою імені Героїв Крут створено на базі колишньої Львівської спеціалізованої школи-інтернату. Ліцей названо в честь загиблих юнаків, які загинули в бою з більшовиками у січні 1918 року під станцією Крути.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ