Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник взяв участь в урочистостях з нагоди Дня знань

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник 31-го серпня та 1-го вересня взяв участь в урочистостях, що проходили у ВНЗах Львова з нагоди Дня знань та початку нового навчального року – повідомили в прес-службі Львівської обласної ради.
Так, зокрема, першого вересня Мирослав Сеник став гостем колективу Львівського юридичного університету МВС України. Звертаючись до керівництва, викладацького складу цього вузу, курсантів та їхніх батьків, голова обласної ради привітав їх із прекрасним святом, яке символізує початок нового навчального року. Він зазначив, що курсанти, які навчаються в університеті, здобувають дуже потрібні для народу та держави професії. Мирослав Сеник закликав майбутніх працівників органів внутрішніх справ бути гідними звання офіцера. Адже офіцер – це людина, яка самовіддано виконує найважчі доручення.

Того ж дня голова обласної ради взяв участь в урочистості з нагоди Дня знань, що проходила в національному університеті „Львівська політехніка”.
У своєму виступі Мирослав Сеник, у минулому випускник, а згодом і проректор Львівська політехніка, порадив її сьогоднішнім вихованцям не лише опановувати майбутні професії, але й поринули у культурне життя вузу та Львова, щоб стати високо духовними особистостями. Він також вручив почесну грамоту Верховної ради України ректору Національного університету „Львівська політехніка” професору Юрію Рудавському.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ