Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник заопікувався постраждалою у перестрілці Іриною Вареницею

13 липня голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник провів спеціальну нараду, скликану після ознайомлення із зверненням до нього мешканки Львова Ірини Варениці – повідомили в прес-службі Львівської обласної ради.  15 липня  2002 року вона стала невинною жертвою бандитської перестрілки біля Винниківського ринку у Львові. Її було поранено, унаслідок чого дівчина має паралізовану нижню частину тіла, вона позбавлена можливості самостійно пересуватися.
І хоча злочинець сьогодні вже покараний судом, у тому числі й зобов’язанням сплатити Ірині Варениці 284 тис. грн, матеріальне становище дівчини та її родини залишається украй тяжким. Як доповів на нараді начальник державної виконавчої служби Львівської області Б. Гавдьо, у засудженого злочинця, фактично, немає майна, яке можна було б  вилучити на користь його жертви. 
А тим часом дівчина потребує інтенсивного лікування, щоденних засобів гігієни, поліпшення житлових умов, можливості пересуватися, зрештою, їй потрібно просто працевлаштуватися.
За словами Мирослава Сеника, він мав розмову із міським головою Львова Андрієм Садовим (той не прийшов на нараду, оскільки відбувалася сесія міськради). Керівник міста пообіцяв надати Ірині Варениці квартиру вже до кінця  цього року. Представник Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації запевнив голову облради, що Ірині буде оплачено операцію у Київському інституті нейрохірургії, проведення якої заплановане на наступний тиждень.
Заступник голови ОДА Ярослав Пітко пообіцяв, що долею Ірини Варениці заопікується Львівський центр зайнятості. Їй допоможуть опанувати таку професію, з якою вона зможе отримати роботу.
Мирослав Сеник також звернеться з листом до керівників підприємств області, у якому попросить трудові колективи надати Ірині Варениці матеріальну допомогу, перерахувавши кошти на її поточний банківський рахунок у ЛОД АППБ „Аваль” N 2620234674  МФО 325570 код ЄДРПОУ 2923618849.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ