Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мисик: Непроведення Євро-2012 означає перетворення Львова в перевалочну базу перед Буковелем

Якщо в травні Львів буде визнано місцем проведення Євро-2012, то місто може розраховувати на суму у розмірі 600 млн грн, які закладені у бюджет на підготовку міста до Євро-2012. Як про це сьогодні під час засідання прес-клубу заявив депутат Львівської міської ради, член бюджетної комісії Андрій Мисик, усі політики повинні пам’ятати про цей факт.
«Є два головні моменти – це запозичення на суму 50 млн євро у Європейського банку реконструкції і розвитку і ці кошти підуть на ремонт доріг. – каже Мисик. – Є також питання будівництво стадіону, який будуєтся за кошти компанії «Азовінтекс». І для мене основним питанням є місяць травень, бо якщо у травні Львів буде визнаний містом, яке проводить Євро-2012, то ми можемо розраховувати на 600 млн. грн. які закладені спеціально в бюджет України».
На думку Мисика, у випадку провалу підготовки міста до Євро-2012, у теперішніх політиків, які дискутують доцільність проведення чемпіонату, не буде майбутнього у політиці.
«Тому-що ми всі будемо причетні до того, що ми завалили Євро 2012, – каже Мисиск. – А для Львова непроведення Євро-2012 ознчає остаточне перетворення міста у перевалочну базу перед Буковелем».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ