Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Митники та співробітники СБУ знову вилучили велику партію цигарок, сховану в бухтах туалетного паперу

Сьогодні на митному посту «Чоп-залізничний», внаслідок спільних заходів, які провели митники та співробітники Служби безпеки України в рамках виконання програми «Контрабанді-стоп», виявлено більш ніж 16 тисяч блоків тютюнових виробів на суму 293 170 грн. Це вже другий випадок за останні дні, коли велику партію сигарет контрабандисти намагаються перевезти у вантажному вагоні в Чеську Республіку. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Західної регіональної митниці.
Як і у попередньому випадку контрабандисти приховали сигарети у 40 бухтах (великогабаритних рулонах) туалетного паперу, у спеціально виготовлених сховках: з обох боків на пластикову основу намотано туалетний папір по півметра завширшки, а середня частина рулону поділена картонними перегородками на чотири сектори, на які по колу тісно накладено цигаркові блоки. Усього у туалетному папері знаходилось 162 730 пачок сигарет різного найменування.
За результатами затримання склали протокол про порушення митних правил. Ватаж вилучили, вирішується питання про порушення кримінальної справи.
Нагадаємо, 22 грудня на митному посту «Чоп-залізничний» було виявлено більш ніж 16 тисяч блоків тютюнових виробів на суму 356 тисяч гривень, схованих у бухтах туалетного паперу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ