Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МЗС зобов’язане офіційно відреагувати та повідомити ФІФА про помилкове трактування українських національних символів

Народний депутат України, голова Сумської обласної організації партії «За Україну!» Олег Медуниця вважає, що відмова Міністерства закордонних справ України від реагування на сандал зі стадіоном «Арена-Львів» – це прояв його «страусиної» позиції. Повідомила прес-служба партії.

«Мовчати і робити вигляд, що нічого не трапилося – це прояв «страусиної» позиції МЗС. Рішення ФІФА про введення дисциплінарних санкцій є не тільки безпідставним за своєю суттю, а й несправедливим і образливим. На ввесь світ зображення українських національних символів та героїв, які боролися проти фашизму та сталінізму, назвали фашистськими, а наше МЗС каже, що реагування на це не входить до його компетенції.

Я переконаний, що ФІФА була введена в оману і втягнена в провокацію, яка має на меті завадити євроінтеграційному процесу. Міністерство закордонних справ, як орган влади, що має сприяти піднесенню міжнародного авторитету України, зобов’язане офіційно відреагувати та повідомити ФІФА про помилкове трактування українських національних символів, яке ображає український народ», - вважає Олег Медуниця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ