Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На 1 жовтня загальний борг із заробітної плати у Львові зріс на 7,1 млн грн

На 1 жовтня цього року порівняно з початком року загальна сума боргу з виплати заробітної плати у Львові зросла на 7,1 млн.грн., або на 21,1%, і становила 40,8 млн.грн. Про це повідомили в ГУ статистики у Львівській області.

 25,2 млн. грн. (61,7%) припадало на економічно активні підприємства, 11,7 млн.грн. (28,7%) – борг суб’єктів господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом та 3,9 млн.грн. (9,6%) – на економічно неактивні підприємства.

За видами економічної діяльності найбільша частка невиплаченої заробітної плати на економічно активних підприємствах припадала на організації, які займаються операціями з нерухомим майном, орендою, інжинірингом та наданням послуг підприємцям – 71,6% (18,0 млн.грн.), транспорту і зв’язку – 13,6% (3,4 млн.грн.), будівництва – 11,0% (2,8 млн.грн.).

На 1 жовтня у Львові заробітна плата не була вчасно виплачена 2,0 тис. осіб. Середній розмір боргу одному працівникові, якому несвоєчасно або не у повному обсязі виплачена заробітна плата, становив 12 724 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ