Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На 2007 рік з державного бюджету планують виділити 3 мільйони гривень на програму «Власний дім» – Іван Стефанишин

«На наступний рік з державного бюджету планують виділити 3 мільйони гривень на розвиток програми «Власний дім». Це було одним з питань, які обговорювалися на засіданні міжвідомчої координаційної комісії з питань індивідуального будівництва на селі, яке відбулося цими вихідними у Житомирі», – про це «Гал-info» повідомив заступник голови ЛОДА з питань сільського господарства Іван Стефанишин.
 «Програма «Власний дім», яка вже два роки серйозно застосовується на Львівщині, дасть нам можливість хоч трошки вирішити проблеми сільських забудовників Львівської області. Також з‘явиться можливість надавати кредити населенню на 20 років», – зазначив Іван Стефанишин.
«За підсумками 2006 року на цю програму виділили більше 1,5 мільйони гривень. Головною ідеєю програми «Власний дім» є закріплення спеціалістів на селі, не тільки тих, які працюють в сільському господарстві, а й вчителів та лікарів. Ця програма повинна йти в комплексі з відкриттям фельдшерсько-акушерських пунктів, з розвитком бізнесу та прилеглих структур», – додав заступник голови ЛОДА з питань сільського господарства.
За словами Івана Стефанишина, ця «програма є доволі ефективною». Також він вбачає дальший розвиток в цьому напрямку у майбутній співпраці з міжвідомчою координаційною комісією.
Водночас зустріч була приурочена підбиттю підсумків розвитку сільського господарства 2006 року та обговоренню програми роботи на наступний рік.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ