Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На 3G-конкурс надійшло чотири заявки

Усі мобільні оператори з української "великої трійки" - "Київстар", МТС і "Астеліт" подали заявки на отримання 3G-ліцензії, - Lb.ua

Прес-служба "Київстару" оприлюднила з цього приводу офіційний прес-реліз. "Київстар" подав заявку на участь у конкурсі 3G, оскільки, з нашої точки зору, в нинішніх економічних і технологічних реаліях це єдиний шлях розвитку телеком-індустрії України. Ми готові розвивати послуги 3G на всій території України", - цитує прес-служба президента "Київстару" Петра Чернишова.

У прес-службах МТС і life:) (компанія "Астеліт") теж підтвердили свою участь. "Ми подали документи, брати участь у конкурсі будемо", - повідомили в МТС. "life:) подав усі документи відповідно до вимог тендеру", - повідомили представники третього мобільного оператора.

За даними видання, є також четвертий претендент, чию назву поки що не повідомляють. Газета "Капітал" раніше писала про інтерес до українського 3G інфраструктурної компанії "Укртауер", дочірньої компанії турецького холдингу Turkcell (як і "Астеліт").

Нагадаємо, що "Київстар" обслуговує 25 млн абонентів мобільного зв'язку, МТС - 22,7 млн, life:) - 13,6 млн.

Lb.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ