Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На 750-річчя Львова від Російської Федерації приїдуть губернатор Санкт-Петербурга Валентина Матвієнко та посол РФ в Україні Віктор Черномирдін

«750-річчя Львова є дуже важливою подією для всіх. Російська Федерація вітає Львів та мешканців міста з цим прекрасним святом. На святкуванні від Російської Федерації будуть присутні губернатор Санкт-Петербурга Валентина Матвієнко та Надзвичайний і Повноважний Посол Російської Федерації в Україні Віктор Черномирдін з делегацією,  яка складатиметься з близько 15 осіб», - поінформував кореспондента “Гал-info”  генеральний консул РФ у Львові Євген Гузєєв.
 «Генеральне консульство Російської Федерації у Львові дуже раде з приводу того, що має таку унікальну можливість брати участь в усіх офіційних заходах, приурочених до святкування 750-річчя Львова. Делегація від Російської Федерації приготувала подарунок місту, зараз я не можу сказати, який саме, адже потрібно зберегти інтригу. Хочу відзначити відмінну роботу мерії міста Львова та особисто Андрія Івановича Садового, які блискуче організували святкування до Дня міста», - зазначив генеральний консул Російської Федерації у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ