Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На 76-му полі побудована каплиця з двома приватними гробницями

На Личаківському кладовищі (76-те поле), де міська влада планує здійснити перепоховання останків жертв репресій, розміщені дві приватні гробниці. Свого часу умовою розміщення на Личаківському кладовищі цих приватних гробниць була побудова каплиці представниками компанії „Сімекс”. Представники цієї фірми таким чином домовилися про розміщення в цій каплиці двох приватних гробниць. Про це під час засідання виконкому сьогодні, 21 липня, розповів директор ЛКП музею „Личаківський цвинтар” Ігор Гавришкевич.

Однак, за словами Ігоря Гавришкевича, питання цих приватних гробниць вже знято, оскільки одна зацікавлена особа вже відмовилася від місця у гробниці, а іншому представнику фірми „Сімекс” буде запропоновано інше місце на Личаківському кладовищі, перед тим написавши заяву на ім’я міського голови Львова.
Нагадаємо, сьогодні виконком ухвалив рішення про поховання останків жертв репресій на 76 полі почесних поховань Личаківського цвинтаря.
За підрахунками Ігоря Гавришкевича, будівництво криптів для останків жертв репресій 40-х років можна завершити за 3-4 місяці.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ