Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На 93 дільниці 124 виборчого округу (м. Мостиська) виборець намагався проголосувати кілька разів

Короткотерміновий спостерігач Львівського представництва Громадянської мережі ОПОРА зафіксував повторне голосування на дільниці у місті Мостиська. Виборець спершу проголосував, після чого підійшов до одного з членів дільничої комісії, який видав йому другий бюлетень. З новим бюлетенем виборець повторив процедуру голосування і зник у невідомому напрямку. Особу виборця не встановлено. Присутні на дільниці офіційні спостерігачі та представники дільничої виборчої комісії належним чином не відреагували на ситуацію.

 

Короткотерміновий спостерігач від Громадянської мережі ОПОРА зафіксував порушення. Про злочин терміново було повідомлено Службу безпеки України. Близько 18:00 представники Служби безпеки прибули на вказану дільницю і наразі з'ясовують усі обставини справи. О 19:00 представників СБУ попросили залишити виборчу дільницю, оскільки вони не є офіційно зареєстрованими громадськими спостерігачами.

 

Нагадуємо, що короткотермінові спостерігачі від Громадянської мережі ОПОРА не мають права втручатися у виборчий процес, вони лише слідкують за ним та фіксують порушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ