Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На артилерійських складах в Брюховичах відбулося показове заняття з начальниками баз та складів озброєння, артилерійських інженерних боєприпасів ЗОКу

Сьогодні, 15 червня, у селищі Брюховичі, де розташовані артилерійські склади, відбулося показове заняття з начальниками баз та складів озброєння, артилерійських інженерних боєприпасів Західного оперативного командування – повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

Головна мета заходу – удосконалення організації життєдіяльності на базах та складах, де зберігаються вибухонебезпечні предмети. Також під час показового заняття перевірялися навички та вміння командирів і начальників забезпечувати перепускний режим і заходи безпеки на базах і складах.
Офіцерам було доведено вимоги чинного законодавства при укладанні договорів з підрядниками щодо виконання робіт з підвищення живучості та вибухопожежобезпеки. Учасники заняття також могли спостерігати за діями особового складу варти та підрозділу підсилення при відбитті нападу на об’єкт, що знаходиться під охороною, організацією паркової служби та експлуатації техніки, обладнанням пожежного депо та діями по ввідним бійців пожежного розрахунку.
Командувач військами Західного оперативного командування генерал-лейтенант Михайло Куцин під час зустрічі з учасниками заняття зазначив, що від кожного з них залежить безпечне життя громадян, виконання Державної програми утилізації боєприпасів. „Якщо командир правильно організує службу підлеглих на території бази, складу або арсеналу, буде принциповим і вимогливим до них, то все в частині буде стабільно і надійно, а боєприпаси зберігатимуться без порушень”, - наголосив командувач військами Західного ОК.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ