Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На аукціоні деревини у Львові 14 березня стартова ціна лотів сягне 18 мільйонів гривень

Біржові торги деревиною відбудуться у Львові 14 і 21 березня. 14 березня відбудеться аукціон обробленої деревини, який проводиться вже 2 роки, а 21 березня вперше в Україні відбудеться пробний аукціон необробленої деревини. Про це повідомив заступник начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Юрій Гром’як під час сьогоднішньої прес-конференції у Львові.
На торги 18 березня виставлено понад 30 тисяч кубометрів для загальних торгів і понад 46 тисяч кубометрів для спеціалізованих торгів на загальну стартову суму 18 мільйонів гривень.
Загалом, як повідомив Гром’як, на аукціонах реалізується близько 70 відсотків усієї деревини, яку купують покупці з Львівщини і з усієї України. „Не вся деревина знаходить свого покупця, – каже Гром’як. – Повністю продається деревина дуба, продається більшість деревини смереки та ялини, не має попиту деревина бука”.
Як повідомив Гром’як, із загальної кількості у 980 тисяч кубометрів видобутої деревини частка буку сягає 110 тисяч.
За словами Гром’яка, перший аукціон відбудеться у Львівському готелі „Власта”, а пробний аукціон необробленої деревини пройде у приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ