Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Банковій оцінили ініціативи Януковича вдвічі дешевше, ніж Тігіпко

Міністерство фінансів оцінює обсяг необхідних коштів на реалізацію соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича у 8 млрд гривень. Про це повідомила перший заступник голови Адміністрації президента Ірина Акімова.

«Кількість грошей на додаткові соціальні ініціативи, як учора підраховувало Міністерство фінансів, становить близько 8 млрд грн», – сказала вона.

Акімова додала, що такий обсяг коштів можна додатково одержати лише за рахунок економічного зростання, перевиконання доходів бюджету і детенізації заробітної плати.

Нагадаємо, віце-прем'єр Сергій Тігіпко заявив, що на втылення більшості соціальних ініціатив президента Віктора Януковича в поточному році буде потрібно близько 16 млрд грн.

На сьогоднішньому засіданні уряду Янукович доручив Кабінету Міністрів із травня провести перерахунок пенсій, з 1 червня відновити виплати вкладникам Ощадбанку СРСР. Янукович також пообіцяв підвищення доплат учасникам, інвалідам війни, членам сімей померлих ветеранів війни, інвалідам праці, шахтарям.

Янукович також пообіцяв, що з травня в Україні запрацює іпотека під 2–3% річних, а також доручив уряду спростити процедуру реєстрації транспортних засобів.

Тиждень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ