Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Банковій поштовхалися молоді опозиціонери і прихильники обійм

У Києві на розі вулиць Лютеранської і Банкової, неподалік від Адміністрації Президента України, під час мітингу представників опозиційних молодіжних організацій, які домагаються звільнення Тимошенко і Луценка, сталася сутичка. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, сутичку спровокували молоді люди, які також проводили акцію біля Адміністрації Януковича із закликом до Президента зробити сьогоднішній день Днем обійм.

З молодіжних опозиційних організацій присутні представники «Батьківщини молодої», «Молодого народного руху», «Студентської свободи», молодіжного крила «Фронту змін», молодіжного крила «Громадянської позиції» і Молодіжного національного конгресу.

Їхні опоненти, за словами кореспондента Радіо Свобода, відмовилися назвати організації, які представляють.

Після сутички міліція розділила мітингувальників кордоном. На місці події перебуває кілька десятків представників спецпідрозділу «Беркут».

Молоді опозиціонери збирають підписи під відкритим листом української молоді до Президента України Віктора Януковича, в якому вимагають «негайно припинити політичні репресії, звільнити Тимошенко та інших політв’язнів».

Також учасники акції вимагають зупинити фабрикування нових кримінальних справ проти екс-прем’єра і притягнути до відповідальності усіх винних у фальсифікації замовних справ і судових рішень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ