Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На базі Львівської залізниці відбудеться V Спартакіада працівників залізничного транспорту

1-3 серпня у Львові на базі Львівської залізниці відбуватиметься V Спартакіада працівників залізничного транспорту, участь у якій візьмуть команди з Львівської, Донецької, Придніпровської, Одеської, Південної та Південно-Західної залізниць. Про це сьогодні, 31 липня, «Гал-info» повідомили у прес-службі Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».
Урочисте відкриття V Спартакіади Укрзалізниці відбудеться першого серпня о 15.00 у приміщенні Будинку науки і техніки Львівської залізниці. Частина спортивних змагань відбуватиметься за адресою Львів, вул. Федьковича, 30 (ДФСК «Локомотив»).

У межах заходу залізничники змагатимуться у таких видах спорту як волейбол, міні-футбол, шахи, гирьовий спорт, настільний теніс, легка атлетика та армспорт. Кожна команда налічує близько 20 спортсменів, які під час змагань матимуть можливість не лише довести свою перевагу у тому чи іншому виді спорту, але й поділитися залізничним досвідом.

Нагадаємо, що цьогоріч 27 спортсменів, котрі стали переможцями спартакіади Львівської магістралі, будуть захищати честь львівських залізничників на всеукраїнському спортивному заході. Ці учасники команди змагатимуться у всіх семи видах спорту. Традиційно сильно команда львівських залізничників виступає у гирьовому спорті, шахах та волейболі, хоча і в інших видах спорту пасти задніх не збирається.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ