Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На білбордах міста найкращий спортсмен Львівщини за підсумками листопада – Тетяна Кіт

Цього року продовжується розміщення білбордів у місті Львові та області із зображенням найкращого спортсмена Львівщини за підсумками окремих місяців.

Цього місяця львів’яни і гості міста можуть побачити білборди із зображенням найкращого спортсмена Львівщини за підсумками листопада 2017 року, майстра спорту України міжнародного класу з вільної боротьби Тетяну Кіт.

Цим почесним званням Тетяна вшанована за бронзову медаль на першому історичному чемпіонаті світу з боротьби серед спортсменів віком до 23 років, який відбувся у м.Бидгощ (Польща).

Титулована представниця львівської школи боротьби, майстер спорту України міжнародного класу, чинна чемпіонка Європи серед жінок віком до 23 років Тетяна Кіт, завдяки блискучій технічній підготовленості не залишила жодних шансів своїм візаві на шляху до п’єдесталу, виборовши бронзову нагороду світового чемпіонату у ваговій категорії до 58 кг.

При цьому національна жіноча збірна команда України (U-23) стала другою в командному заліку чемпіонату світу, поступившись лише спортсменкам Японії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ