Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Богоявлення енергетика води змінюється внаслідок непізнаного космічного явища

Сьогодні, 19 січня, енергетика води досягає максимуму внаслідок якогось непізнаного феноменального космічного явища. До такого висновку прийшли науковці Інституту екології людини.

Водохрещенська вода – це велика святиня, матеріальний посередник між Богом і людиною, покликаний зміцнювати віру в Божу благодать. Тому не можна сприймати свячену воду так, як аптечні ліки чи якийсь магічний талісман. Cвячена Водохрещенська вода, яку треба пити натщесерце з молитвою, має надзвичайні властивості.

Відомо, що Водохрещенська свячена вода роками не псується. Особливі властивості, яких набуває вода на Богоявлення, зацікавили й науковців. Директор Інституту екології людини, доктор фізико-математичних наук Михайло Курик протягом кількох років досліджував Водохрещенську воду, отримавши на це дозвіл Патріарха УПЦ КП Філарета.

Він стверджує, що 19 січня енергетика води досягає максимуму внаслідок якогось непізнаного феноменального космічного явища. Вода змінюється структурно, стає подібною до тієї зв’язаної води, що міститься в організмі людини, а тому є лікувальною, помічною. За допомогою свяченої води можна вирівнювати спотворену енергетику організму, позбуватися впливу негативної енергії. Для цього треба вмитися або облитися свяченою водою.

Не треба нести додому свячену воду великими банками. Достатньо додати її хоч трішки до звичайної – і вся вода набуде властивостей свяченої. В цей день з молитвою окропляють дім, обливаються та пють Водохрещенську воду.

Джерело: vestnik55.wordpress.com

Фото - perec.in.ua
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ