Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На „БродАгроОйл” будуть проблеми з кваліфікованими кадрами

„БродАгроОйл” матиме проблеми з кваліфікованими кадрами. Загалом на основне виробництво потрібно буде понад 20 тисяч спеціалістів. Про це „Гал-info” розповів начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури Ростислав Сорока.
Ростислав Сорока розповів, що як тільки розпочнеться реалізація проекту, будуть укладені угоди з навчальними закладами різних рівнів на підготовку спеціалістів. Також серед працівників інших нафтопереробних підприємств буде оголошено конкурс.
Інвесторами проекту „БродАгроОйл” виступають чотири компанії: ComOxy L.L.C. (Texas, USA), Bortex Enterprises (California, USA), ТзОВ Арголіт (Львів, Україна) та ЗАТ „СТЕК” концерну „Енергокомплекс” (Київ, Україна).
Планується, що підприємство матиме потужність переробки 8 млн тонн сирої нафти на рік. Сировина постачатиметься на НПЗ з близькосхідних або каспійських джерел з частковим використанням російської нафти. Загальна інвестиційна вартість проекту складе понад $3 млрд. Термін реалізації 1-ї черги проекту — 2,5 роки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ