Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Бродівщині з колії зійшов потяг

24 травня о 04 год. 30 хв. на оперативно-диспетчерську службу ГУ МНСУ в Львівській області надійшло повідомлення від диспетчера Львівської залізниці про те, що о 02 год. 45 хв. на станції Заболотці Бродівського району Львівської області відбувся схід з колії 7 вагонів. До місця події було направлено мобільну оперативну групу ГУ МНСУ в Львівській області та оперативну групу Бродівського РВ ГУ МНСУ в Львівській області. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.

Прибувши до місця події, оперативна група Бродівського РВ встановила, що з непарної колії зійшли (причина сходу встановлюється) та перекинулись 7 цистерн для перевезення пропану (на момент аварії порожні) та в трьох товарних вагонах (завантажені папером в рулонах) відбувся обрив коліс. Вантажний потяг № 2890 прямував за маршрутом Республіка Словаччина – Казахстан, в склад якого входило 56 вагонів (42 вагони завантажені, 14 порожні).
В результаті сходу відбулось пошкодження колії на відстані 300 м. Контактна лінія не пошкоджена. Потерпілих, забруднення довкілля немає. Рух потягів не припинявся та здійснюється по парній колії. На місці аварії працює аварійно-відновлювальний потяг станції Здолбунів, 30 чоловік, мобільно-оперативна група ГУ МНСУ в Львівській області на чолі з начальником управління по роботі з персоналом підполковником вн. служби Володимиром Сембаєм.
Нагадаємо, з початку року виникло 118 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 33 особи загинуло, з них 3 дитини та 76 осіб травмовано, з них 8 дітей.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ