Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На будівельний конкурс „Кришталева цеглина” Львівщина запропонує Золочівський замок, „Укрексімбанк” на площі Міцкевича та кілька житлових будинків у Львові

Невдовзі відбудеться вже шостий польський регіональний будівельний конкурс „Кришталева цеглина”. Його організатори є Любінське відділення Польського Житлового Товариства запропонували обійняти почесний патронат над заходом Голові Львівської обласної ради Мирославові Сенику та запросив до участі підприємства Львівщини. Мирослав Сеник пропозицію організаторів прийняв. Повідомила прес-служба Львівської обласної ради. Нагородження переможців відбудеться орієнтовно у грудні цього року.
Це вже втретє Львівська обласна рада здійснюватиме почесний патронат "Кришталевої цеглини". Також патронат над конкурсом здійснюють директор Департаменту житла і розвитку міст Міністерства інфраструктури Республіки Польща, Маршалок та Воєвода Люблінського воєводства Республіки Польща, президенти міст Любліна, Замостя, Холма, Білої Підляскі, голова Асоціації органів місцевого самоврядування Єврорегіону "Буг".
До участі в конкурсі "Дім - 2006" - "Кришталева цеглина" допускається широкий спектр вже збудованих, відреставрованих чи реконструйованих об’єктів. Це можуть бути житлові будинки, промислові об’єкти, відреставровані палаци і замки, церкви, інженерні споруди, громадські споруди. Конкурс досить престижний у Польщі. За погодженням з організаторами подавати об’єкти на конкурс можна до 20 вересня ц.р.
За інформацією члена організаційного комітету конкурсу "Дім - 2006" – "Кришталева цеглина", завідувача організаційним відділом облради Андрія Болкуна, станом на 16 серпня Львівщина пропонує на конкурс відреставрований Золочівський замок, житлові будинки по вул. Остроградських, 5, по вул. Круп’ярській, 9-11, по вул. П.Мирного, 22, по вул. Кримській, 8, будівлю банку на пл. Міцкевича, 4 та ін.
Головне завдання конкурсу – визначати найкращі ідеї, проекти та залучати будівельні фірми, архітекторів, органів влади до створення якісно нового підходу щодо розв’язання житлових та будівельних проблем цієї частини Європи, яка лежить в басейні р. Західний Буг. Важливим також є питання обміну досвідом, новітніми технологіями, можливими замовленнями між польськими, українськими та білоруськими партнерами.
Польські організатори розраховують на активну участь у Конкурсі будівельників та проектантів з України. За переконанням керівництва обласної ради, у Львівській області є достатньо новозбудованих об’єктів, які можуть гідно представити Львівщину.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ