Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На будівництві львівського стадіону працює 160 людей – Садовий

Зі зміною підрядника на стадіоні відбулося підсилення менеджменту. Про це сьогодні, 7 квітня під час брифінгу заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

«У нас відбулися зміни, але вони не відчувалися на будівельному майданчику, тому що там роботи тривали, тривають і чітко триватимуть. Зараз вступає  в роботу компанія «Альтком».

 

Але основне, що відбулось – це підсилення менеджменту. Сьогодні є новий керівник Дирекції на стадіоні. Це Кріс Мартін, людина, яка будувала донецький стадіон і має досвід роботи в українських реаліях. Він має великий будівельний досвід. Компанія «Альтком» вступила у свої права. Компанія «Азовінтнекс» закінчує ті об’єми робіт, які вона розпочала. А до нових об’ємів приступає компанія «Альтком». В цілому ми не бачимо візуальних моментів, бо будівництво триває. Але відбулися дуже великі зміни у самій структурі. Бо ми повністю передаємо  Дирекцію з будівництва стадіону у відання Міністерства з питань сім’ї, молоді та спорту, що дає нам можливість мати стовідсоткове державне фінансування і на стадіон, і на інфраструктуру біля стадіону. А це мінімізує усі ризики. Тому що основне з питань - це фінансові ризики, які були завжди. Сьогодні, коли держава взяла це все під свою опіку, ми спокійні, що терміни будуть виконані.

 

Сьогодні зранку на будівельному майданчику було 160 людей, їх кількість буде збільшуватися кожного дня. Я думаю, що за місяць там буде уже потужний мурашник. Адже люди можуть приїхати, але вони мають мати об’єми робіт, є певна технологія виробництва. Зараз закінчена північна та південна трибуни, роботи ведуться на східній і розпочнуться на західній трибунах. Після цього ми йдемо вверх і збільшуватиметься кількість робітників», - поінформував міський голова Львова Андрій Садовий.

 

нагадаємо, сьогодні із робочим візитом у Львові перебував президент УЄФА Мішель Платіні. В рамках свого візиту Мішель Платіні оглянув будівництво нової злітно-посадкової смуги у ДП «Міжнародний аеропорт Львів», ознайомився із ходом робіт на будівельному майданчику стадіону до ЄВРО 2012 та взяв участь у презентації Львова в рамках ЄВРО 2012.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ