Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На будівництво пам’ятника королю Леву під час третього Львівського балу зібрали всього лиш 950 гривень

На будівництво пам’ятника королю Леву під час третього Львівського балу зібрали всього лиш 950 гривень, — повідомив «Гал-info» керівник проекту «Третій Львівський бал» Андрій Цебенко. Нагадаємо, деякі із львівські ЗМІ повідомляли, що з балу, який відбувся 21 жовтня, на пам’ятник не зібрали жодної копійки. Щоправда, як запевнив Цебенко, організатори балу домовилися з кількома підприємцями та деякими із спонсорів, що вони пожертвують ще приблизно 4-5 тис. грн на пам’ятник королю Леву. Поряд з тим, на виготовлення і встановлення пам’ятника королю Леву треба приблизно 300-500 тис. грн.
 «Це перший бал, на якому ми почали збирати гроші на цей пам’ятник, але відтепер на кожному Львівському балу ми будемо збирати на нього гроші, до тих пір, поки не назбираємо необхідної суми. Я погоджуюся, що та сама, яку ми зібрали цього разу, досить маленька. Я не знаю, з чим це пов’язано... люди витрачають по 1,500-2 тисячі гривень на вечірні плаття, смокінги, щоб піти на бал, а от на будівництво пам’ятника жертвують чомусь дуже неохоче. Хоча, гості балу були дуже задоволені і наступного разу, думаю, нам вдасться зібрати значно більше грошей. Незабаром ми відкриємо рахунок, на який будуть перераховувати гроші на будівництво пам’ятника. Крім цього, ми оголосимо конкурс на найкращий проект пам’ятника, а також займемося пошуками місця під пам’ятник королю Леву», — зазначив Андрій Цебенко.
 За його словами, четвертий Львівський бал відбудеться або у травні, або знову в жовтні 2007 року.
 Кошти, вилучені від продажу квитків, за словами Андрія Цебенка, до грошей на пам’ятник залучати не будуть, тому що за спонсорські гроші вдалося покрити лише половину витрат на організацію балу. Третій Львівський бал, як він зазначив, обійшовся організаторам у 40 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ