Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На будівництво та реконструкцію об'єктів туристичної та курортної сфер у 2005 році на Львівщині було залучено 62 млн 186 тис. грн

На виконання заходів Програми розвитку санаторно-курортної сфери, туризму та відпочинку у Львівській області у 2005 році було освоєно 389 млн 326 тис. грн, а у 2004 році 177 млн 801 тис. грн. Тобто у 2005 році на виконання Програми залучено на 118% коштів більше, ніж у 2004 році. Джерелами цих коштів є державний, місцевий бюджети, кошти підприємств, установ, організацій, іноземні інвестиції та інші кошти. Основну частину коштів, залучених на виконання Програми, освоєно на території м. Трускавець, м. Львів, Яворівського, Дрогобицького, Перемишлянського, Сколівського, Сокальського районів. Про це „Гал-info” повідомили в управлінні культури та туризму Львівської ОДА.

На будівництво та реконструкцію об'єктів туристичної та курортної сфер у 2005 році по області залучено 62 млн 186 тис. грн.
На реалізацію заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2005 рік з обласного бюджету було освоєно 91 тисяча гривень.
Програму розвитку санаторно-курортної сфери і відпочинку у Львівській області на 2003-2007 pp. розробило управління курортів та туризму облдержадміністрації спільно з Інститутом регіональних-досліджень НАН України. Одними із основних завдань Програми є: піднести на якісно вищий рівень стан інфраструктури і сервісної мережі в туристичних та курортних центрах, підвищити якість та розширити асортимент туристично-рекреаційних послуг, активізувати міжнародну співпрацю у сфері рекреації та туризму.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ