Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Буковелі відбудеться фестиваль моржів

19 січня, на Йордан, в гірськолижному курорті «Буковель» відбудеться «Четвертий Всеукраїнський Фестиваль моржів», в якому візьмуть участь любителі зимового купання чи не з усіх регіонів України. Про це йдеться на сайті гірнолижного курорту.

В програмі Святкове Богослужіння та освячення води, урочисте відкриття Фестивалю, купання моржів, нагородження учасників Дипломами та сувенірами.
Гостей фестивалю пригощатимуть справжнім козацьким кулішем приготованим на відкритому вогні у 150-ти літровому казані.

На гостей фестивалю також чекає насичена розважальна програма за участю «Гуцульського ансамблю пісні і танцю» Івано-Франківської обласної філармонії та славнозвісні «Козацькі забави».

В трьох попередніх фестивалів моржів на Буковелі уже взяло участь більше чотириста учасників з усіх регіонів України. З них 50 жінок. А шістдесят вісім його учасників вперше спробували свої сили у зимовому купанні. Проте були моржі і досвідчені: з 17 та 15 річним стажем. Наймолодшим учасником стала 10-ти річна Таня Палагнюк з Коломиї, а найстаршим 73-х річний Петро Тимчук з Івано-Франківщини.

«Четвертий Всеукраїнський Фестиваль моржів на Буковелі» обіцяє бути цікавим, а головне здоровим. В здоровому тілі – здоровий дух! Приєднуйтесь!

Чекаємо на всіх бажаючих 19 лютого 2011р. о 14.00 год. біля центрального буковельського озера.

Партнери фестивалю розважальний центр «Бука», ресторан «Козачок» та ТМ «Хортиця».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ