Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Буковині джип в’їхав у натовп маланкарів. Одна людина загинула

Сьогодні, 14 січня близько 4 ранку у селищі Берегомет Вижницького району Чернівецької області автомобіль марки «Ісузу» в’їхав у натовп людей, котрі йшли по проїзній частині вулиці. Внаслідок ДТП одна людина загинула, а десять травмовано. Про це повідомила прес-служба УМВС у Чернівецькій області.

У результаті аварії загинула 31-річна місцева мешканка. Ще десятеро осіб звернулися за медичною допомогою до центральних районних лікарень міст Вижниці та Сторожинця. Шестеро потерпілих було оглянуто медиками та відпущено додому. Четверо з тяжкими ушкодженнями госпіталізовані.

Водій, залишивши авто, з місця події втік. Очевидці пригоди повідомили, що за кермом перебував 25-річний житель Берегомету Дмитро Юрійович Сумарюк.

Наразі правоохоронці його розшукують. Також міліціонери просять громадян, кому відомо про місцезнаходження вказаної особи, повідомити про це на 102.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті - позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ