Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На бюджетній сесії облради прогнозують суперечки депутатів щодо суми допомоги: депутатам пропонують 5 тис грн замість 10

На бюджетній сесії Львівської обласної ради у п’ятницю, ймовірно, буде вестися дискусія стосовно розміру матеріальної допомоги, яку отримує депутат для виплати матеріальної допомоги. Як повідомив у коментарі «Гал-info» голова бюджетної комісії ЛОР Степан Давидяк, минулого року сума допомоги на одного депутата становила 10 тисяч гривень, тепер пропонується скоротити її наполовину, до 5 тисяч гривень.
За словами Давидяка, це питання вже було погоджено бюджетною комісією ЛОР. «Якою буде позиція депутатів у сесійному залі важко сказати», – зазначає депутат, кажучи, що питання скорочення матеріальної допомоги вже викликало нерозуміння у низки депутатів.
Крім того, як повідомив Давидяк, у рамках економії також пропонується скорочення окремих програм, які фінансувалися з обласного бюджету. Проте, наразі точного переліку програм, які підпадуть під скорочення, немає.
Як повідомив Степан Давидяк, планована економія коштів на виділення матеріальної допомоги та скорочення фінансування програм здійснюється у зв’язку з рекомендаціями уряду для подолання кризових явищ у економіці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ