Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На час Євро 2012 у Львові між основними об’єктами курсуватимуть шатл-баси

На час Євро 2012 у Львові між основними об’єктами курсуватимуть шатл-баси, на які буде залучено великогабаритні автобуси, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Оскільки центральна частина міста буде фан-зоною, то маршрути громадського транспорту будуть перескеровані – або закорочені, або здійснюватимуть об’їзд центру міста. Зараз ми працюємо над тим, аби під час Євро 2012 використовувати наявну мережу громадського транспорту. Адже хордові маршрути мають укомплектуватись нормальними великими автобусами, що дозволить не вносити кардинальних змін у роботу громадського транспорту. Заплановано, зважаючи на очікувану кількість відвідувачів, в ці дні введення кількох додаткових маршрутів лише для швидкого сполучення між вузловими об’єктами міста – головний залізничний вокзал, аеропорт, фан-зона в центрі міста і стадіон. Це будуть додаткові маршрути, так звані, шатл-баси. На цих маршрутах буде закумульована достатня кількість великих автобусів, що дозволить у дні проведення матчів ефективно здійснювати перевезення», - зазначив заступник начальника управління транспорту Андрій Білоус.

Шатл-баси курсуватимуть за маршрутами аеропорт-центр (6,7 км), аеропорт-стадіон (7,5 км) та центр-стадіон (6,7 км).

Звертаємо увагу мешканців та відвідувачів міста, що рух у центрі Львова буде обмежено на дні матчів, а також один день до і один день після матчів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ