Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На черговому земельному аукціоні 2 березня Львівська міська рада розраховує продати 8 ділянок на 79 млн грн

В цьому році львівська міська рада розраховує отримати від орендної плати за землю 57 млн грн, від продажу землі - 86,6 млн грн. Про це сьогодні, 4 лютого під час прес-конференції повідомив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Михайло Бокало.

 

За його словами, на друге березня оголошено аукціон з продажу 8 земельних ділянок на суму 79 млн грн. Це ділянки, розташовані у мікрорайоні Рясне, також є ділянки в кінці вулиці Городоцької, Кульпарківської та на Ковельській.  

 

Також підготовлено 7 нових земельних ділянок для продажу на аукціоні, виставлення на земельні торги яких заплановано на березень 2010 загальною вартістю 40,51 млн грн. Загалом для продажу на аукціоні готують: 13 земельних ділянок під багатоповерхову житлову забудову; 3 земельні ділянки під підземно-наземні паркінги; 16 земельних ділянок під індивідуальну житлову забудову; 16 земельних ділянок під промислове призначення; 23 земельні ділянки під розміщення комерційних об'єктів, в тому числі малого та середнього бізнесу.

 

Етап виготовлення, погодження технічної документації та експертної грошової оцінки проходять зараз 14 земельних ділянок вартістю 23,67 млн грн, що підлягають викупу у власність суб'єктами господарювання під приватизованими об'єктами нерухомого майна.

 

Начальник управління зауважив, що пріоритетним на цей рік є продаж невеликих ділянок під будівництво приватних будинків, промислову забудову і комерційну нерухомість.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ