Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Чернівеччині затримали чоловіка, який на продовольчому ринку торгував зброєю

Чоловіка, який на продовольчому ринку торгував зброєю, затримали на Чернівеччині правоохоронці внутрішніх військ Західного регіону. Про це „Гал-info” повідомив повідомив начальник групи по зв’язках з громадськістю та ЗМІ управління Західного територіального командування внутрішніх військ УМВС України Вадим Голуб.

За його словами, нещодавно військовослужбовці спецпідрозділу „Ягуар” внутрішніх військ спільно із працівниками райвідділів міліції та співробітниками УБОЗу у місті Сокиряни, Чернівецької області, затримали 38-річного чоловіка, який торгував зброєю прямо на продовольчому ринку. У зловмисника, за словами Вадима Голуба, вилучили п’ять пневматичних пістолетів, три пневматичних гвинтівки іноземного виробництва без будь-якого маркування, мисливський ніж та 1 тис. 942 кульки до пневматичної зброї різного калібру. Свій арсенал чоловік продав без будь-яких відповідних документів та дозволів.
У цьому ж місті військовослужбовці та працівники правоохоронних органів затримали ще одного зловмисника, в якого виявили незаконну зброю. При обшуку в салоні авто марки „Опель” в 31-річного мешканця міста Бендери Республіки Молдова виявили кілька наручників, пістолет „Магнум-42” та дев’ять набоїв до нього.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ