Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Червоноградській збагачувальній фабриці досі немає світла

Червоноградська збагачувальна фабрика і досі на аварійному режимі електропостачання - про це Гал-info повідомили у „Львівобленерго”. Таким чином виробництва на фабриці повністю зупинено. Як зазначив у коментарі Гал-info начальник відділу вугільної промисловості ЛОДА Роман Горошко, це не спричинить критичної ситуації у вуглевидобувній галузі. „На Львівщині та Волині є шахти, де видобувають вугілля високої якості. Зокрема минулого року 48% видобутого вугілля мало високу зольність, яке не потребує збагачення”, - прокоментував Роман Горошко.
Нагадаємо, екс-губернатор Львівщини Петро Олійник в коментарі «Гал-info» сказав, що відключення Червоноградської збагачувальної фабрики від електроенергії може спричинити зупинку роботи всіх шахт на Львівщині та Волині. За його словами близько 10 тисяч людей можуть втратити роботу.
ВАТ “Львівобленерго” припинило електропостачання ВАТ „Львівська вугільна компанія”, до складу якої входить Центральна збагачувальна фабрика „Червоноградська”, 19 січня. За інформацією “Львівобленерго”, борг ВАТ „Львівська вугільна компанія” на 1 січня 2009 року становив 1,431 млн. грн., і в січні 2009 заборгованість зросла ще на 1,891 млн. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ