Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На честь Януковича назвали суперсучасний сейнер

Уродженець Харківщини судновласник Володимир Кузьменко назвав своє нове рибальське судно "Віктор Янукович". Як пише газета "Сегодня", кілька днів тому воно вперше вийшло у відкритий океан із японського порту і повернеться з рейсу лише через півроку.

Як з'ясувало видання, корабель під назвою "Янукович" дійсно існує.

Сам бізнесмен Кузьменко висловив газеті упевненість, що його новий корабель повернеться з рейсу із гарним видобутком.

"Лідер ПР не кидає слів на вітер, це дуже цінно у наш час", - сказав він.

"Віктор Янукович" - це суперсучасний сейнер, який може працювати в будь-яких широтах, цілком комп'ютеризований", - підкреслив судновласник.

Корабель обладнаний пристроями для вибірки невода і його укладання, установками для охолодження і машинами для обробки риби, а також обладнаний рибопошуковою апаратурою. На його борту - близько 30 рибалок.

За інформацією "Сегодня", у бізнесмена Кузьменка - 8 рибальських суден і ще десяток транспортних кораблів. Кораблі базуються в кількох японських портах - Усіро, Абасірі, Міяко і Немуро. З останнього і відправився в рейс "Янукович".

Утім, отримати з даних портів підтвердження існування судна поки не вдалося.

Володимир Кузьменко народився в райцентрі Борова Харківської області. 13 років тому переїхав у Японію, останніх 9 років проживає в Південній Кореї. На батьківщину приїжджає часто.

Соратниця Віктора Януковича Ганна Герман, довідавшись про те, що корабель назвали ім'ям лідера "регіоналів", здивувалася. Але сказала, що це велика честь, і пообіцяла повідомити цю новину Януковичу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ