Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На четвер прогнозують опади і мокрий сніг

Завтра, 14 січня, на дорогах буде ожеледиця. Вночі та вранці налипання мокрого снігу. Для водіїв автотранспорту синоптики наголошують: 14 січня вночі та вранці часом мокрий сніг та сніг, місцями сильні опади. Повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

14 січня: хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці мокрий сніг та сніг, налипання мокрого снігу. Вдень невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 9-14 м/с. Температура повітря впродовж доби становитиме 1-3° морозу.

15 січня: хмарна погода. Вночі місцями невеликий сніг та мокрий сніг. Вранці та вдень часом сніг та мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі буде 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

16 січня: хмарна погода. Часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ