Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На четвертому форумі молоді у Дрогобичі обговорили шляхи активізації молодіжних організацій у реалізації молодіжної політики

10 березня у Дрогобичі відбувся четвертий форум молоді, організований відділом у справах сім’ї, молоді і туризму міської ради. Про це повідомило управління з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.
Форум розпочався Міжнародною науково-практичною конференцією "Молодіжна політика: проблеми і перспективи", в якій взяли участь науковці із Харкова, Рівного, Одеси, а також Польщі. Обговорювалися питання активізації ролі молодіжних громадських організацій в реалізації молодіжної політики на Дрогобиччині. У прийнятій резолюції визначено можливі шляхи активізації молодіжних організацій у реалізації молодіжної політики, враховуючи потреби та вимоги молоді, а також налагодження більш тісної співпраці з комісією у справах молоді Самбірсько-Дрогобицької єпархії, внесено пропозицій щодо співпраці молодіжних громадських організацій, комісії у справах молоді Самбірсько-Дрогобицької єпархії, відділу молоді та спорту Дрогобицької райдержадміністрації та відділу сім'ї, молоді та туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, залучення науковців до вивчення проблем у молодіжному середовищі та накреслення шляхів щодо їх вирішення. У конференції взяв участь міський голова Михайло Лужецький.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ