Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На День Незалежності міська влада обіцяє львів’янам культурно-мистецьке дійство біля Оперного театру та концерт за участю Ані Лорак

На День Незалежності міська влада обіцяє львів’янам культурно-мистецьке дійство біля Оперного театру та концерт за участю Ані Лорак. Про це „Гал-info” розповів менеджер дирекції зі святкування Тарас Ших. Щоправда, за його словами, це далеко не повний перелік заходів, запланованих у Львові на 24 серпня. Повний список заходів міськрада обіцяє оприлюднити до 4 серпня.
У фолковому дійстві біля львівської Опери, як зазначив Тарас Ших, братимуть участь майстри бойового гопака та актори молодіжного експериментального театру ім. Леся Курбаса. А от Ані Лорак виступить на новому для Львова концертному майданчику, який відкриють саме на День Незалежності, — у парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького неподалік від Монументу слави, що на вул. Стрийській. Цей концертний майданчик буде активно задіяний під концертні заходи в рамках святкування 750-річчя Львова.
Цілком можливо, що 24 серпня до Львова завітають й інші імениті „зірки”. Як наголосив Тарас Ших, міськрада веде переговори із багатьма виконавцями та гуртами, зокрема із гуртом „Брейн Сторн”. Однак остаточну згоду поки що дала тільки Ані Лорак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ